AmITX-AL-I Mini-ITX Embedded Boards

AdLink AmITX-AL-I Mini-ITX Embedded Boards

Placă subțire încorporată Mini-ITX cu seria Intel Atom E3900, Pentium și Celeron SoC (nume de cod: Apollo Lake)
AmITX-AL-I este o placă încorporată Thin Mini-ITX cu profil redus, care acceptă un procesor Intel Atom® seria E3900, procesorul Intel® Pentium® N4200 și procesorul Intel® Celeron® N3350 system-on-chip (SoC). AmITX-AL-I este conceput special pentru clienții care au nevoie de procesare optimizată și performanță grafică cu consum redus de energie într-o soluție de viață lungă a produsului.

Procesorul Intel Atom®, procesorul Intel® Pentium® și procesorul Intel® Celeron® acceptă memorie dual-channel DDR3L de tip non-ECC la 1600/1866 MHz pentru a oferi performanțe generale excelente. Grafica integrată Intel® Gen9 LP include caracteristici precum OpenGL 4.3, DirectX 12, OpenCL 2.0; și suport pentru decodarea hardware H.265 / HEVC, H.264, MPEG2, VC1, VP9, ​​MVC, JPEG / MJPEG. Până la trei afișaje independente sunt disponibile din porturile DDI care acceptă HDMI / DisplayPort, LVDS opțional cu un singur canal / dual pe 18/24 biți și eDP opțional.

AmITX-AL-I acceptă prize SODIMM duble stivuite pentru memorie DDR3L de tip non-ECC de până la 16 GB, iar ieșirile grafice includ DisplayPort, HDMI și eDP opțional și LVDS dual-channel 18/24-bit opțional. Funcțiile I / O includ audio HD, port dual Gigabit Ethernet, 4x porturi USB 3.0 și 3 porturi USB 2.0, 6 porturi COM, slot PCIe x1, slot Mini PCIe, slot mSATA și 2x porturi SATA 6 Gb / s. Un conector de funcții oferă 10 GPIO, SMBus și I2C, iar slotul pentru cartelă SIM și slotul pentru card microSD sunt disponibile.

AmITX-AL-I este echipat cu SPI AMI EFI BIOS, care acceptă caracteristici încorporate, cum ar fi monitorul hardware și temporizatorul de pază.

Factorul de formă Thin Mini-ITX este „standardul principal pentru proiectarea și asamblarea computerelor all-in-one”, potrivit Intel. Măsurând 170 mm pătrat și mai puțin de 25 mm grosime, Thin Mini-ITX îndeplinește cerințele pentru aplicații în semnalizare digitală, infotainment, automatizare medicală și industrială care rulează în medii cu spațiu limitat. Placa subțire Mini-ITX a ADLINK respectă, de asemenea, principiul de proiectare Form, Fit, Function pentru a oferi locații standardizate de pinout și este compatibilă cu șasiul Micro-ATX și ATX obișnuit. AmITX-AL-I oferă o cale ușoară și rapidă către crearea de soluții de calcul industrial.

Caracteristici cheie:

● Placă încorporată Thin Mini-ITX cu profil redus;
● Intel VT-x / VT-d acceptat;
● Până la 16 GB de memorie non-ECC DDR3L la 1866/1600 MHz într-o priză SODIMM cu două stive;
● Grafică Intel® Gen9 Low Power, rezoluție de până la 4k și codec H.265;
● DisplayPort, HDMI, LVDS 18/24-bit pe două canale (opțiune eDP prin construire), acceptă trei afișaje independente;
● Sprijină funcțiile Smart Embedded Management Agent (SEMA);
● Temperatură de funcționare extrem de robustă: -40 ° C până la + 85 ° C (opțiune de construcție pentru SKU-uri selectate).
Documente
Specifications Download - AmITX-AL-I Mini-ITX Embedded Boards

Managementul calităţii

Compania noastra are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001: 2015

Certificare ISO 9001:2015 - Sargon

Software industrial

Realizam software industrial de achizitie de date si control automat pe baza cerintelor clientului...

Detalii

Proiectare echipamente

Ati cautat echipamentul necesar dar nu ati gasit exact ce trebuia? Nicio problema, formulati-ne cerintele sistemului si noi vom...

Detalii

Atestat INSEMEX

Compania noastra este atestata GANEx - INSEMEX pentru proiectare, montaj, punere in functiune, mentenanta si inspectie instalatii tehnice care functioneaza in medii Ex

Vizualizare atestat