Adlink NEON-1020

Cameră inteligentă 2MP, 120 fps, cu procesor Atom Quad-Core 1.9 GHz, senzor global shutter

Noua generație de camere inteligente pentru inspecție optică automată - ADLINK NEON-1020 - include un senzor CMOS 2MP 120fps cu shutter global și procesorul de ultimă generație Intel® Atom™ quad core 1.9 GHz, într-un design compact si rezistent la apă și praf, clasa IP67. CPU-ul quad core oferă putere sporită de procesare iar coprocesoarele FPGA și GPU-ul permit procesare avansată a imaginilor, superioară capacităților uzuale ale altor camere inteligente. Suportul software bogat și compatibilitatea API-urilor permit migrarea ușoară a softurilor utilizate pe alte platforme x86, eliminând barierele de dezvoltare soft inter-platformă, reducând timpul de soatere pe piață a produselor noi.

Procesorul quad core high end și coprocesoarele FPGA, alături de capacitatea de stocare SSD de 32GB, oferă posibilități avansate de procesare a imaginilor, ideale pentru aplicațiile de imagistica industrială de mare viteză și înaltă rezoluție.

Porturile de intrare-ieșire includ o conexiune pentru o cameră slave GigE Vision, 4x intrări izolate digitale, 4x ieșiri digitale izolate, trigger extern și ieșire VGA. De asemenea, posibilitatea utilizării GenTL pentru achiziția de imagini și suportul de programare Open CV si Open CL aduc beneficii semnificative programatorilor ușurând migrarea de la alte platforme x86.

Procesor quad core de înaltă performanță
Procesorul Intel® Atom™ E3845 la 1.91GHz oferă performanțe mult superioare față de alte camere inteligente existente. Acesta are putere de procesare de până la 6 ori mai mare față de camerele inteligente convenționale.

Sensibilitate de detecție îmbunătățită
Senzorul de 1 inch 2 MP 120 fps cu shutter global crește semnificativ claritatea imaginilor față de senzori rolling shutter, mai ales pentru inspecția optică de mare viteză și precizie.

Coordonare între CPU, GPU și coprocesor FPGA
Coprocesorul FPGA din camera NEON-1020 accelerează preprocesarea imaginii și reduce încărcarea pe CPU, simplificând achiziții complexe precum LUT (Look up table), ROI (region of interest) și corectarea umbrelor. Datorită FPGA, resursele procesorului pot fi concentrate asupra algoritmului și a eficientizării sarcinii de inspecție.

Control integrat PWM pentru iluminare cu LED-uri
Modulul integrat în camera video inteligentă NEON 1040 pentru controlul PWM al iluminării cu LED elimină necesitatea achiziționării de echipamente adiționale de control a ilumiării, reducându-se astfel costurile de implementare.

Arhitectura deschisă și dezvoltarea software facilă duc la reducerea timpului de lansare pe piață

Într-un mediu real de utilizare sunt folosite diferite limbaje de programare și unelte software pentru machine vision, controlul mișcării, camere inteligente sau camere de scanare linie cu line. O platformă care permite programarea într-un singur limbaj, cu deployment ușor de pe platformele existente, va reduce costurile de programare și va scurta timpul de dezvoltare.

Programare în arhitectura x86
NEON-1020 utilizează arhitectura x86, putând fi folosite mediile de programare familiare utilizatorilor.
Suport bogat pentru software third-party
Camera inteligentă pentru inspecție optică NEON-1020 oferă suport software flexibil pentru MVTec HALCON, STEMMER IMAGING Common Vision Blox, Adaptive Vision, Open CV, Open CL.De asemenea, compatibilitatea GeniCam și GenTL simplifică comunicația cu dispozitivele și permite utilizarea de software third-party pentru controlul camerelor și achiziția de imagini.
Procesare pe 64 bit
Întrucât software-ul de recunoaștere a imaginilor prelucrează o cantitate mare de date, majoritatea produselor soft din acest segment suporta instrucțiuni pe 64 biți. Așadar, la implementarea unei soluții noi de inspecție optică computerizată este de preferat să se aleagă un produs care suportă 64 bit.

Dimensiuni compacte
Dimensiunile reduse permit integrarea în liniile de producție deja existente, economisind spațiul și simplificând configurarea.
Portul GigE crește flexibilitatea
Cu ajutorul portului GigE integrat, la camera inteligentă NEON-1020 pot fi conectate multiple camere printr-un switch extern. De asemenea, utilizatorii existenți de CODESYS se pot conecta cu ușurință la alte controllere de mișcare prin EtherCAT.
Intrări și ieșiri versatile pentru conectarea dispozitivelor externe
NEON-1020 oferă 4xintrări digitale izolate, 4x ieșiri digitale izolate, porturi USB 2.0 și RS-232, suportând conectarea la mouse, monitor și tastatură, permițând astfel programarea și dezvoltarea aplicației direct pe cameră.
.
Carcasă rezistentă IP67
Construcția solidă a carcasei, clasificată IP67, și conectorii tip M12 permit utilizarea camerei inteligente în medii dure, predispuse la umezeală și praf.

  • Procesor Intel® Atom™ Quad-Core E3845 1.91GHz
  • Senzor CMOS 2MP, 120fps, monocrom, global shutter
  • Carcasa IP67 și conectori M12 care protejează împotriva umezelii și prafului
  • Suportă procesare avansată a imaginilor
  • Posibilitate conectare cameră slave GigE Vision
  • Control integrat PWM pentru iluminare LED
  • Suport software flexibil pentru STEMMER Common Vision Blox, MVTec HALCON și altele
  • Posibilitate achiziție imagini cu GeniCam , GenTL, Open CV și Open CL
Modele
NEON-1020/SSD16G  Camera inteligentă bazată pe procesor Intel® Atom™ Quad-Core Processor E3845 1.9 GHz - 2MP, 120fps, senzor global shutter, 16GB SSD
NEON-1020/SSD32G  Camera inteligentă bazată pe procesor Intel® Atom™ Quad-Core Processor E3845 1.9 GHz - 2MP, 120fps, senzor global shutter, 32GB SSD
Acesorii optionale
DIN-1040 Placă terminală cu montare șină DIN pentru I/O, trigger, RS-232, GigE, 4 x USB, alimentare
Lens Lentilă 16mm, pentru senzor 1, rezoluție max. 4Mega pixeli, C-mount
LED lighting Inel 150 LED-uri albe, in montură circulară
IP 67 kit Protecție lentilă NEON, clasă IP67
Power & DI/O Cable Cablu 3m pentru NEON - alimentare, 8 x intrări/ieșiri digitale, RS-232. Mufă M12 la cablu liber
VGA & USB Cable Cablu 3m pentru NEON pentru VGA și USB. Mufă M12 la VGA mamă și USB tip A mamă.
GigE Cable Cablu 5m Ethernet ecranat. Mufă M12 la ștecher RJ-45
Documente
Datasheet (EN) Specificații tehnice cameră video inteligentă Adlink NEON-1020

Managementul calităţii

Compania noastra are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001: 2015

Certificare ISO 9001:2015 - Sargon

Software industrial

Realizam software industrial de achizitie de date si control automat pe baza cerintelor clientului...

Detalii

Proiectare echipamente

Ati cautat echipamentul necesar dar nu ati gasit exact ce trebuia? Nicio problema, formulati-ne cerintele sistemului si noi vom...

Detalii

Atestat INSEMEX

Compania noastra este atestata GANEx - INSEMEX pentru proiectare, montaj, punere in functiune, mentenanta si inspectie instalatii tehnice care functioneaza in medii Ex

Vizualizare atestat